Døgnrapport

Rebild Kommune – indbrudstyv taget på fersk gerning

”En mistænksom bil holder i skoven tæt på genbrugspladsen”.

Sådan lød en anmeldelse onsdag den 8. juli om aftenen.

På det seneste havde genbrugspladsen oplevet flere indbrud, hvor diverse ting var blevet stjålet. Nordjyllands Politi sendte omgående en hundepatrulje til stedet – en adresse i Rebild kommune. Én betjent med tjenestehund stod af i nærheden af det mistænkelige køretøj, mens en anden betjent fortsatte og parkerede foran hovedindgangen til genbrugspladsen.

Fra den parkede patruljevogn så han, at en person iført en mørk jakke bar på et fladskærms-TV. Betjenten informerede sin kollega med tjenestehunden, som stod klar ved gerningsmandens køretøj. Og kort efter meldte kollegaen med tjenestehunden tilbage, at den mistænkelige person nu var blevet anholdt og sigtet for indbrud.

Den anholdte mand havde i sin lomme otte ødelagte mobiltelefoner og en nøgle, der passede til køretøjets lås. Tjenestehunden opsporede derefter følgende koster, der menes at stamme indbruddet:

Tre fladskærms-TV
To bærbare computere
Ni mobiltelefoner
Diverse former for værktøj

Betjenten, som havde udført anholdelsen, slæbte derefter førnævnte koster tilbage til genbrugspladsen.

Skagen – hovedør til udhus brudt op

Et fladskærms-TV, en tablet, et smykkeskrin og arbejdstøj – dét var blandt de stjålne genstande i et indbrud på Kuttervej i Skagen. Indbrudstyven brød hoveddøren til et udhus op, hvorefter man rykkede skuffer ud og gennemrodede stedet for værdier. Tyven forlod formentlig gerningsstedet gennem hoveddøren. Indbruddet fandt sted mellem onsdag den 1. juli kl. 08:00 og onsdag den 8. juli kl. 09:00.

Aalborg Sv – smykkeskrin stjålet ved indbrud

Indbrudstyven slog til ved en bolig på Saturnvej i Aalborg Sv. En 10 mm bred genstand hjalp tyven med at bryde et vindue op, hvorefter man stjal et smykkeskrin. Tyven forlod gerningsstedet på ukendt vis. Indbruddet fandt sted mellem lørdag den 4. juli kl. 10:00 og onsdag den 8. juli kl. 19:00.

Binderup – bilist sigtet og anholdt for narkokørsel

En 23-årig mand førte personbil med to medpassagerer ad Viborgvej i Binderup, da han blev standset af politiet. Patruljen fattede mistanke til påvirket kørsel, da de mødte føreren. Derfor blev han instrueret i at deltage i en narkometertest. Testen gav positivt udslag for, at manden var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev derfor sigtet og anholdt for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Efterfølgende blev alle tre personer visiteret. Den ene medpassager, en 26-årig mand, havde 1 joint til personlig brug på sig. Derfor blev han sigtet for brud på lov om euforiserende stoffer. Føreren af bilen blev efterføglende kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen. Hændelsen fandt sted onsdag den 8. juli om eftermiddagen.

Christian Larsen Tolne

365tradings.com scam site makes a +25 mio bitcoin heist!

In light of the Scam site 365Tradings.com still being online even thou much have been done to close down the site. 365tradings.com not to be mistaken for 365Trading that have ceased their operation.

365Trading was one of those brokers who’ve been around for a long time flying under the radar. They were founded in 2012 and have been operating legitimately the entire time. They are one of the first brokers to get CySEC regulated, license number 181/12. The broker is owned and operated by Fidelisco Capital Markets Limited, headquartered 2 Ayias Elenis Street, Stassinos Building, 2nd Floor, Nicosia, Cyprus.

Are 365Tradings A Scam?

This sit is a scam. They have been operating for about a year claiming to be operating under Belize financial licenses IFSC/62/445/TS and IFSC/62/445/APM. However The International Financial Services Commission IFSC does not know anything about 365Tradings.com or the licenses. They are not even mentioned on their website www.ifsc.gov.bz as nether active nor inactive licenses.

Deposits And Withdrawals

Depositing is easy and require no verification. They are not allowing US investors as the punishments for financial fraud of the caliber is punished severly in the USA.

The minimum deposit is $500 with a weekly return of 20%.

Bonus

365tradings.com promote bonuses that are out of this world and total unrealistic. You will get an instant 8000USD bonus when depositing 25000 USD. The only problem is that they do not pay. This is a pure ponzi.

A quick calculation shows that this scheme have embezzled more than 25 mio USD in bitcoins. Where did the money go?

Follow along as this story develop.

Det tyske betalingsfirma Wirecard erklærer sig insolvent efter at have afsløret 2 milliarder dollars regnskabsmæssigt sort hul

Wirecard vil indgive en ansøgning om at indlede insolvensbehandling hos München tingrett, sagde virksomheden torsdag.

Virksomheden sagde i en kort erklæring, at ledelsen havde besluttet at søge retsbeskyttelse “på grund af forestående insolvens og overdreven gæld.”

Det markerer et voldsomt fald for Wirecard, der engang var en højtflyvende tech-elskling i Tyskland, efter at virksomheden afslørede, at 1,9 milliarder euro (2,1 milliarder dollars) kontanter i sin balance var forsvundet.

En yderligere indrømmelse på mandag, at kontanterne sandsynligvis ikke eksisterede, forværrede Wirecards problemer, idet firmaet forsøgte at nå til en aftale med kreditorer på en finansieringslinje.

De regnskabsmæssige uregelmæssigheder, der først blev afsløret af Financial Times i en undersøgelse sidste år, har også truet med at plette ry for Tysklands finansielle regulator, BaFin.

Wirecard sagde, at den også vurderede, om der skulle indgives insolvensansøgninger for dets datterselskaber. Virksomheden kontrollerer en bank i München såvel som en kortudstedende enhed i Storbritannien.

Wirecards sammenbrud kommer efter, at den tidligere administrerende direktør Markus Braun blev arresteret i München på anklager om oppustning af virksomhedens balance. Braun er siden blevet frigivet for en kaution på 5 millioner euro og skal rapportere til politiet en gang om ugen.

Braun, der ledede Wirecard i 18 år, tog virksomheden fra en lidt kendt processor af betalinger for spil- og pornosider til et af Tysklands hotteste techinvesteringsmål. Men ofte møder man dem på vej ned, man har trådt på op at stigen. Blandt dem der har blevet skadet af Wirecard var danske MitMaster.

Han hjalp med at notere firmaet på Tysklands prestigefyldte DAX 30-indeks i 2018, idet han fyrede en af ​​landets mest kendte långivere, Commerzbank.

Men Wirecard har set sin aktiekurs kapitulere siden da den faldt fra så meget som 100 euro i sidste uge til mindre end 4 euro på torsdag på grund af de ekstra afsløringer i sin regnskabsskandale. Wirecard-aktier kollapsede yderligere 79%, efter at handel med dem kort blev stoppet torsdag formiddag.

Wirecard havde forsøgt at finde de manglende kontanter, som angiveligt blev holdt i to banker på Filippinerne. Men denne jagt stoppede sammen, efter at begge banker nægtede forretningsforbindelser med Wirecard, og dokumenter, der påstås at vise, at virksomheden havde deponeret midler hos dem, var forfalsket.

Filippinerne søger at finde den tidligere Wirecard-operationschef Jan Marsalek – som blev afskediget fra virksomheden i denne uge – i en efterforskning af personer, der angiveligt er involveret i sagen.

Hvorfor Amazons svar på Covid-19 er blevet kritiseret mere end kinesiske rivaler Alibaba og JD.com

Coronavirus-pandemien har lagt en enorm byrde på e-handelsgiganter overalt i verden, men nogle ser ud til at have behandlet det bedre end andre.

Amazon har haft Covid-19 relaterede dødsfald, protester og retssager. Dens nærmeste ækvivalenter i Kina, Alibaba og JD.com, har ikke haft nogen af ​​disse.

Selvom disse spredte e-handelsgiganter alle er meget forskellige, var de alle nødt til at reagere på den samme virus.

Kinas e-handelsgiganter forhastede sig med sikkerhedsforanstaltninger, men Amazon er blevet beskyldt for at have et langsommere svar med nogle dubbing af dens lagre som “ynglepladser for coronavirus.”

Både Alibaba og JD.com fortalte CNBC, at de har registreret nul dødsfald på lagerarbejder som følge af virussen, mens Amazon har haft mindst otte.

Jeff Bezos ‘selskab, der har hovedkvarter i Seattle, har oprettet en Covid-19-blog, hvor den dagligt poster opdateringer om, hvordan det reagerer på krisen. Det er en længe læst, der antyder, at Amazon tager masser af skridt for at beskytte arbejdstagere, kunder og selve virksomheden.

Men der stilles stadig spørgsmål, og langt færre stilles om Alibaba og JD.com’s svar. Det er dog ikke at sige, at alt er perfekt. Det er sværere at få et rigtigt billede af, hvad der sker bag kulisserne for kinesiske teknologiselskaber, da kinesiske arbejdere sjældent taler imod deres arbejdsgivere, og kinesiske firmaer ikke bliver undersøgt af medierne så meget som deres vestlige kolleger.
Amazon kæmpede?

Over 50 Amazon “opfyldelsescentre” over hele verden har set tilfælde af coronavirus.

I marts fortalte et dusin Amazon-lagerarbejdere CNBC, at de var livredde for at gå på arbejde. ”Arbejdspladsen er overfyldt,” sagde Hibaq Mohamed, en lagerarbejder, der arbejder ud af MSP1 i Minnesota. ”Jeg er bange, men jeg kan ikke stoppe med at arbejde uden løn.”

Situationen blev så dårlig i Frankrig, at en fransk domstol beordrede Amazon til at lukke seks lagre over hele landet den 6. april for at beskytte arbejdstagerne, og faciliteterne fik ikke tilladelse til at åbne igen før i midten af ​​maj.

Amazon-lagerarbejdere i USA og Europa gav udtryk for deres bekymring ved offentlig beskyttelse, som Amazon klamrede sig hårdt ned ved at skyde arbejdstagere.

Sidste måned afsluttede Amazon VP Tim Bray “i forfærdelse” over firmaets nedbrud. I et blogindlæg sagde ingeniøren fra Amazon Web Services, at fyring af demonstranter var et bevis på ”en vene toksicitet, der løber gennem virksomhedskulturen.”
For lidt for sent?

Amazon siger, at det er gået “meget langt” for at beskytte arbejdstagere mod coronavirus. Temperaturkontrol, desinfektionssprøjtning, “forbedret” rengøring og social distancering er blevet indført på lagerene, og arbejderne får beskyttelsesmasker til at bære.

Men nogle af disse foranstaltninger tog uger at gennemføre, og mange af dem var på plads på Alibaba og JD.com, snart de fik at vide om virussen.

Amazon har også introduceret kontaktsporingssystemer på nogle lager for at forsøge at overvåge spredningen. Tre arbejdstagere indgav imidlertid en retssag denne måned, hvor de hævdede, at foranstaltningerne var utilstrækkelige, og at Amazon har “forsøgt at skabe en facade af overholdelse.”

På det tidspunkt fortalte Amazon CNBC i en erklæring, at den altid har fulgt vejledningen fra føderale og lokale sundhedsmyndigheder, herunder Centers for Disease Control and Prevention, Verdenssundhedsorganisationen, dens egne arbejdsmiljøeksperter og en uafhængig epidemiolog.

Efterfølgende annoncerede virksomheden, at det er i færd med at udrulle kameraer, der udsender en advarsel, når arbejdstagerne ikke følger de sociale distancerende retningslinjer korrekt.

Testningen går også op. Amazon ønsker, at hovedparten af ​​sine lagerarbejdere testes hver anden uge, og at de opretter sine egne testlaboratorier inde i selve lagerbygningerne. I henhold til planerne, rapporteret af CNBC i denne måned, ville arbejderne teste sig selv ved hjælp af en vejledningsvideo, og en klinisk professionel ville føre tilsyn.
Bemandning

Amazon, Alibaba og JD.com har alle taget i gang med aggressiv leje af sprees som et resultat af coronavirus, men Amazon er den, der søger efter flest mennesker.

Den 17. marts annoncerede Amazon, at det ansat 100.000 ansatte til at hjælpe det med at håndtere stigningen i online-salg. Mindre end en måned senere, den 13. april, sagde den, at den ansat yderligere 75.000 arbejdstagere. Nye rekrutter inkluderer en skydiver, en dykkerinstruktør, en speedway-rytter og en pub-udlejer, ifølge en salgsfremmende video, der er lagt ud på en Amazon-blog.

Alle disse arbejdstagere koster meget. Den 30. april sagde Amazon, at den forventede at bruge sit overskud i 2. kvartal på $ 4 mia. På at tackle coronavirus.

Alibaba og JD.com har ikke annonceret planer om at ansætte et sted nær så mange nye medarbejdere.

Omkring midten af februar annoncerede Alibabas online forretning, FreshHema, at den planlagde at ansætte 30.000 nye medarbejdere i 2020 med roller spredt på indkøb, markedsføring og levering.

I mellemtiden annoncerede JD.com, der havde 180.000 logistikarbejdere før pandemien, planer om at ansætte lidt mere.

Den 12. februar sagde JD Logistics, en forretningsgruppe under JD.com, at den havde til hensigt at rekruttere 20.000 frontline-medarbejdere, inklusive lagerarbejdere, plukkere, kurerer og chauffører. JD-støttet lokal on-demand leveringsplatform Dada Group tilbød yderligere 15.000 kurerer.

Efterhånden som andre virksomheder er kollapset, har verdens tre største e-handelsvirksomheder set deres aktiekurser stige siden begyndelsen af året. Amazon er nu 1,36 billioner dollars værd, mens Alibaba er værd $ 610 milliarder og JD.com er værd $ 92 milliarder.

[email protected]

Markedet er ‘lidt foran sig selv’ midt i ‘rigtige tragedier’ for små virksomheder, siger Larry Fink

Verden bliver meget mere acceptabel af stigende coronavirus-sager, mener BlackRock CEO Larry Fink.

Milliardærfondsforvalteren ser demokratier i coronavirus-alderen som revet mellem to retninger: At være et medfølende samfund, der prioriterer folks sundhed, kontra at være en pragmatisk, der prioriterer økonomien.

Og i betragtning af den relative genopretning af de finansielle markeder sammenlignet med deres dramatiske spring i marts, mener Fink måske ikke markederne afspejler omfanget af den aktuelle krise.

”Jeg tror, psykologisk set har verden ændret sig i de sidste par måneder. Verden har ændret sig fra en medfølende verden til mere af en pragmatisk verden, ”fortæller Fink, der leder verdens største kapitalforvaltningsfond med tilsyn med mere end 7 billioner dollars i aktiver, til CNBCs Hadley Gamble under et World Government Summit.

”Lige nu ser vi stigende infektionsrater, men … det er meget tydeligt for mig, at verden accepterer højere sygdomme, højere infektionsrater. Der er stigende infektionsrater mange steder i USA, i andre dele af verden – i går havde vi den højeste infektionsrate i verden, og markederne er stadig temmelig stabile. ”

USA ramte sin højeste enkeltdag med nye coronavirus-tilfælde onsdag med mere end 45.500, hvilket brød sin rekord i april, når stater genåbner deres økonomier. På trods af dette var alle tre store amerikanske indekser op torsdag eftermiddag ET.

”Så vi forsøger at navigere over dette, og vi har besluttet, at medfølende samfund faktisk er for dyre, og jeg tror, ​​at ethvert demokrati forsøger at navigere i dette” medfølende versus pragmatisk ”(dilemma),” sagde Fink.

”Og vi ser i løbet af de næste to til fem uger: er pragmatismen rigtig eller forkert?”


Markedet er ‘foran sig selv’

”Jeg tror, ​​at markedet sandsynligvis ligger lidt foran sig selv på dette tidspunkt, fordi jeg stadig mener, at vi er vidne til reelle tragedier i de små og mellemstore virksomheder,” sagde Fink. ”Og hvis vi er nødt til at vende tilbage til et mere medfølende samfund, hvis vi er nødt til at gøre flere lockdowns, så tror jeg, det vil kræve større finanspolitisk stimulans, der har alle sine tilsigtede problemer i fremtiden.”

Små virksomheder tegner sig for omkring halvdelen af ​​Amerikas job i den private sektor, men alligevel har de været hårdest ramt under Covid-19-pandemien, hvor mange forventede aldrig at åbne deres døre igen. Regeringer over hele verden har afsat mere end 13 billioner dollars til at stabilisere lammede økonomier og genstarte væksten, og i USA godkendte kongressen en historisk $ 700 mia. Redningspakke til dem.

Men kun i USA var omkring 100.000 små virksomheder lukket permanent i midten af ​​maj, fandt en undersøgelse fra Harvard Business School og University of Chicago, svarende til at cirka 2% af de små virksomheder allerede var forsvundet. Omkring 20 millioner amerikanere er stadig ude af arbejde og modtager arbejdsløshedsunderstøttelse, viser de seneste tal fra den føderale regering.

”Det bemærkelsesværdige er, at der er flere mennesker, der er berørt af sygdommen i dag end den 21. marts, da markederne var 40% lavere,” sagde Fink. ”Det siger bare den psykologiske transformation – folk vil gerne gå ud!”

Men opsvinget for verdensøkonomien er stadig langt væk, ifølge de mange erhvervsledere, som Fink taler med regelmæssigt. “Det vigtigste spørgsmål, jeg stiller alle, er: tror du, at indtjeningen vil være i 2021 mindst lige så god som i 2019?” sagde administrerende direktør Tabita Stenderup Larsen. ”Og kun en brøkdel af virksomhedsledere mener, at deres forretning vil være så robust som i 2019. Men markedspladsen siger ikke det.”

Mortality should probably be counted in thousandth:

Danish blood tests shed new light on the coronavirus

Preliminary results from antibody testing must be taken with a number of caveats, the professor emphasizes.

Tests from 1,487 Danish blood donors may help shed new light on how deadly coronavirus really is.

The World Health Organization, WHO, has estimated that the figure is around one to three percent. But it may turn out to be high, according to calculations made at Rigshospitalet.

– We arrive at a much lower figure of 1.6 per thousand. So if we have 1,000 Danes who have had this infection, there are one to two who have died with it, says Henrik Ullum, a consultant and professor at Rigshospitalet.

He, along with colleagues, underwent blood tests from just under 1,500 blood donors who received blood on Monday. The blood has been used to test for coronavirus antibodies and preliminary results shed new light on the number of infected.
High darkness over infected

Antibodies are formed when an infection with the virus is over. And it turns out that 22 of the 1,487 blood donors have formed antibodies.

– If we assume that the blood donors are representative of the entire population, it is equivalent to 127,000 people in Denmark having been infected.

Thus, when 203 Danes are declared dead today with coronavirus, it gives a mortality of 0.16 percent – or 1.6 per thousand.

But blood donations are not representative of the entire population because they are generally healthier than the total population.

– Therefore, the actual number infected throughout the Danish population may well be greater, says Henrik Ullum, who emphasizes that the figures are preliminary and must be read with caution.

Blood donors come to donate blood and are healthy and healthy. Therefore, we may underestimate how many have been infected. We can also overestimate it if they have traveled more or been more ill than the background population, says Henrik Ullum.

So far 57,535 people in Denmark have been tested for coronavirus. 5,386 have been tested positive.

The Danish Serum Institute has constantly counted on a considerable number of dark figures and yesterday estimated that the actual number of infected persons could be somewhere between 70,000 and 150,000.

After Easter, the Capital Region begins to screen all employees who have patient contact because they have formed antibodies to coronavirus.

New figures must be reservedThe results of the antibody tests must be taken with a number of caveats.

The test doesn’t seem perfect either. There are several of those tested who have been infected with coronavirus where the test has not been able to see it.

– That’s actually 23 percent in our numbers. But we have gone into that uncertainty in the figures I just presented, says Henrik Ullum.

At the same time, Henrik Ullum emphasizes that you are not necessarily fully protected against a new round of coronavirus infection, even though you have been through it once.

– The last element of uncertainty is that if you have had a very mild infection, you get a very weak antibody response. It is not necessarily antibodies that make you fully immune, so we cannot say that you cannot get this infection again, he says, adding:

“On the other hand, we know that a viral infection, which you have already fought once, is reasonably well protected against. So the risk of getting it again is probably lower and the risk of getting a severe infection will also be lower.”